Az adócsalás nem játék!

Aki adót csal, az bűncselekményt követ el és ezt bizony büntetik. Sajnos ezért komoly bajba is kerülhetsz ha nem jársz el megfelelően, és soha nem tudhatod mikor csapnak le rád, mivel az elévülési idő 5+1 év. A blokkláncon minden adat visszakövethető a legelső tranzakcióig és nem lehet törölni semmit visszamenőleg! Csak idő kérdése, hogy minden hatóság számára rendelkezésre álljanak a megfelelő eszközök. Ráadásul a kriptoadózást a könyvelők többsége sem látja át.

De szerencsére van megoldás, méghozzá ez a kurzus!
Miről lesz szó ebben a képzésben:


Gyakorlatias képzés, lépésről lépésre!

A Kripteus a legprofibb csapat Magyarországon, ha kriptoadózásról van szó. Ezért a blockchainbloom-nak nem volt kérdés, hogy ezt a szakmai kurzust Ők készítsék el. Glaser Anita és Kalocsai Kornél lesz a két oktatód ebben a képzésben, akik lépésről lépésre végigvisznek Téged a teljes folyamaton. A képzésnek köszönhetően mindent meg tudsz majd magadnak csinálni és meg fogsz könnyebbülni, mert tudod, hogy a dolgaid rendben vannak. Így pedig ismét tudsz majd arra koncentrálni, hogy hogyan gyarapítsd a portfoliódat, hiszen elsősorban ezért kezdtél bele a kriptozásba.

Az adóbevallás határideje 2023.05.20. Ne hagyd az utolsó pillanatra, vedd meg már most, hogy legyen is időd megcsinálni!

Kalocsai Kornél


Blokklánc és kriptopénz szakértő, jogi szakokleveles közgazdász, több éves közigazgatási (többek között NAV-os) tapasztalattal.

Glaser Anita


Kriptovaluta adózási szakértő, adótanácsadó, pénzügyi-számvitel szakokleveles közgazdász, adó-szabályozási szakértő.

Pinke Attila
Pinke Attila


Blokklánc és kriptovaluta szakértő.

Youtuber, a blokkchainbloom tulajdonosa.