Számodra is ijesztő, amikor összeomlik a piac és pánik uralkodik el az embereken?

A medvepiac alatt a portfoliónk csak árnyéka régi önmagának, és napi szinten jönnek a negatív hírek. Ezért a többség pánikszerű eladásba kezd, és nem mer vásárolni. Depresszióssá válnak az emberek, és kezdik feladni a régi álmaikat. Ez a rossznak mondott időszak mégis szükséges ahhoz, hogy később nagy profitod legyen!


Tudod minek köszönhetik a befektetők hosszú távon a sikereiket?


Bármennyire is furcsán hangzik, de az egyik legfontosabb, hogy a medvepiacot a javukra fordítják. Ilyenkor is nagyon fontos az időzítés, és az, hogy miket és milyen ütemben veszünk. A medvepiac elég hosszú is tud lenni, ezért nagyon nem mindegy, hogy melyik szakaszában mit lépünk. Itt is jó stratégiára van szükség. Ha pedig ezt jól csinálod, akkor a következő bikapiacban nem marad el a siker. Ez a kurzus pedig pont ebben segít, hogy a legtöbbet ki tudd hozni ebből a sokak által átkozott időszakból, mert majd ennek lesznek köszönhetőek a későbbi sikerek.
Miről lesz szó ebben a kurzusban:


SZIA!


Pinke Attila vagyok, képesített blokkláncszakértő, és én leszek az oktatód ebben a képzésben.

A medvepiacban eltöltött időszak, nagyon nehéz és ijesztő tud lenni. Ebben a kurzusban azt a tudást szeretném átadni Neked, aminek köszönhetően Te is más szemmel tudsz majd erre tekinteni. Arra szeretnék rávilágítani, hogy ez milyen lehetőségeket ad a kezedbe, és hogyan legyél úrrá az érzelmeiden, amik pánik helyzetben sokszor rossz irányba visznek!

Tudom, hogy nekem milyen érzés volt megélni az első medvepiacot, és azt szeretném, hogy Te már könnyebben vedd az akadályokat!
Rendeld meg ezt a kurzust most, hogy Te is megszerezd az előnyt a medvepiacban!

Ennek a 3 és fél órás képzésnek az ára, csak 49.850 Ft!