Ebből a kurzusból minden olyan fontos dolgot megtudsz, amit mindenképpen meg kell tenned, még mielőtt belevágsz a kriptovalutákba való befektetésbe.

Szia, Pinke Attila vagyok egy képesített blockchain szakértő (CBSA) és a blockchainbloom oktatója. Én foglak végigkalauzolni ezen a képzésen.


A blockchain és a kriptovaluták iránt 2017-ben kezdtem komolyabban érdeklődni. Nagyon megfogott a blockchain technológia és maga a bitcoin. Szerintem a blockchainnek hatalmas jövője van számos területen és a kriptovaluták csak a jéghegy csúcsa. A bitcoin pedig gyökeresen megváltoztathatja a mostani monetáris rendszerünket. Az évek során számos helyről próbáltam informálódni, rengeteg angol nyelvű képzést is elvégeztem, de mindig kerestem egy olyan platformot, ahol mindent egy helyen megtalálhatok. Ahol naprakészen tartanak érdekes videókkal és nem kell unalmas cikkeket olvasgatnom, valamint ahol különböző témákban találok képzéseket, ha egy adott terület jobban érdekel. Végül úgy döntöttem, hogy én magam megcsinálom, és így született meg először a blockchainbloom angol nyelven és utána a blockchainbloom hungary magyarul.

Már alig várom, hogy megosszam Veled a tudásomat, szóval vágjunk is bele a kurzusba! Nagy megtiszteltetés nekem, hogy a blockchainbloom-ot választottad, hogy tovább képezd magad!

Jó tanulást kívánok!

Attila