A tökéletes helyen jársz, ha a blokkláncról és a kriptovalutákról szeretnél tanulni. Nem baj, ha teljesen kezdő vagy, nem szükséges semmilyen előképzettség.

Miért a blockchainbloomot válasszam, ha a blokkláncról és kriptovalutákról szeretnék tanulni?

Azért, mert nálunk minden információt megtalálsz egy helyen, hogy naprakész legyél és mindezt magas minőségben. Napi szinten képezzük magunkat, hogy számodra biztosítani tudjuk a hiteles információkat ezen a nagyon dinamikusan fejlődő területen. Folyamatosan készítjük az új kurzusokat és videókat. Legyél Te is a rohamosan fejlődő közösségünk része, így mindig naprakész lehetsz, melynek köszönhetően a legjobb döntéseket tudod majd meghozni a blokklánc és a kriptovaluták területén.

blockchainbloom diákok jókedvűen tanulnak

Csatlakozz Te is a Patreon csoporthoz, hogy egy fontos információról se maradj le!

Ha szeretnél Te is olyan információkhoz és videókhoz hozzájutni, amikkel hatványozhatod a kriptoban való lehetőségeket, akkor itt a helyed a csoportban!

Többféle tagság létezik, így azt választod, ami Neked a legszimpatikusabb. A VIP a legnépszerűbb, mert azzal minden tartalomhoz hozzáférsz, azaz havonta több altcoin videóhoz és téma videóhoz is. Emelett hírt kapsz a legfontosabb piaci eseményekről, valamint még egy klassz blockchainbloom bögrét is postázunk Neked a harmadik havi tagság után!

BCB patreon csoport

Minden hétköznap ÚJ YouTube videó

(5 új videó minden héten)

Nagyon fontos, hogy naprakészek legyünk ebben a gyorsan fejlődő iparágban. Mi megtaláltuk Neked a tökéletes megoldást. Minden hétköznap egy ÚJ VIDEÓT töltünk fel a blockchainbloomhungary YouTube csatornájára, így soha nem maradsz le egy fontos hírről sem. Ez egy teljesen INGYENES forrás, amivel naprakész tudsz maradni a blokklánc és a kriptovaluták világában.

Blockchainbloom hungary youtube bélyegkép